KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Başak Hören teminatla serbest

Girne bölgesinin tanınan isimlerinden ve bir dönem Demokrat Parti - Ulusal Güçler partisinden Girne Belediye Başkan adayı da olan, daha sonra Yeniden Doğuş Partisi’nde genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Başak Hören eski eşinin evini basıp kapısını kırdığı ayrıca üzerinde sigara söndürdüğü iddiasıyla tutuklanarak Girne’de mahkemeye çıkarıldı

Girne bölgesinin tanınan isimlerinden ve bir dönem Demokrat Parti – Ulusal Güçler partisinden Girne Belediye Başkan adayı da olan, daha sonra Yeniden Doğuş Partisi’nde genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Başak Hören eski eşinin evini basıp kapısını kırdığı ayrıca üzerinde sigara söndürdüğü iddiasıyla tutuklanarak Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

 

Başak Hören hakkında yapılan iddialara göre; olay 7 Ağustos 2023 tarihinde saat 18.30 sıralarında Girne’de meydana geldi. Başak Hören, önceden aralarında husumet bulunan eski eşi olan H.T’in evine gitti. Evin kapısına zarar veren Hören, eski eşine hakaret etti, yüzüne tükürdü, hatta üzerinde sigara söndürdü. Hören, eski eşinin şikâyeti üzerine gözaltına alındı. Bir geceyi hücrede geçiren Hören, dün sabah Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının “kasti hasar, itale-i lisan” suçlarından teminata bağlanması talep edildi. Zanlı 10 bin TL nakit teminat ve bir kefilin 100 bin TL kefalet senedi imzalaması şartlarıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu