GenelKıbrısKültür SanatManşet

Başarılı dansçımız Elis Sermaye, Meksika’da katıldığı Uluslararası Salsa Yarışması’ndan elendi

Meksika’da düzenlenen Uluslararası Salsa Yarışması’na katılan başarılı dansçımız Elis Sermaye’nin babası Hakan Sermaye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elis’in 27 kişinin katıldığı kendi kategorisinde ilk 10 kişi içerisinde kalamadığını ve yarışmadan elendiğini belirtti.

Gıynık Sosyal Medya

Meksika’da düzenlenen Uluslararası Salsa Yarışması’na katılan başarılı dansçımız Elis Sermaye’nin babası Hakan Sermaye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elis’in 27 kişinin katıldığı kendi kategorisinde ilk 10 kişi içerisinde kalamadığını ve yarışmadan elendiğini belirtti.

Hakan Sermaye, Elis’in hocasının bugün sabah puanlamayı organizasyon komitesinden aldığını ve değerlendirmeleri yapacaklarını belirterek, Elis’in sahne performansındaki özellikle finalindeki denge kaybının Elis için planlamada çok önemli bir kayıp olduğunu ifade etti.

Elis’in sahne performansındaki birde geri salto kalkışındaki denge kaybı ile ritim kaybetmesini erken düzeltmesine rağmen, finaldeki hatasının ona büyük hata puanı kırdığını belirten baba Sermaye, bu konuların teknik ve hocaların değerlendirmesi ile tekrardan konuşulacağını ifade etti.

Kendileri için yaklaşık 1 yıldır hazırlandıkları bu organizasyonun geride kaldığını belirten Hakan Sermaye, paylaşımının devamında şunları ifade etti:

“Söylemem gerekir ki !

Ülkemizin politik süreç içerisinde, yaşadığımız ambargolar içerisinde, dışa açılmanın büyük zorluğunu hissederken, eğer bir tanınma ve temsil arzu ve isteğimiz varsa, biz ekip olarak bunu fazlasıyla yerine getirdiğimizden çok eminiz…

Özellikle vurgulamak isterim ! Buraya gelmeden, bizlere büyük destek olan, ana sponsorumuz MUSMER TRADİNG LTD. ve Direktörü Sayın Mustafa Öztürk’e gönülden teşekkür ediyoruz. Yine KKTC TÜRKİYE BÜYÜKELÇİLİĞİ Kıbrıs Koordinatörü Sayın Mithat Tekçam’a ekibimizdeki hocamızın gelebilmesine vasıl oldukları için, ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Aslında maddi katkı olarak, adının duyulmasını ve reklam olmak istemeyen birçok arkadaşım var. Onlara da kalben teşekkür ediyorum.

Ve asla unutulmamalıdır ki ! ELİS’in bu organizasyona hazırlanmasına, bir evimiz gibi hissettiğimiz dans okulumuz, Akare DS ve başta Ahmet Arik olmak üzere, hocamız Metehan Güneş, Uğur Demircioğlu, Buğra Batuhan Siperoğlu  ve diğer tüm ekibe teşekkür ediyoruz.. Ve tabiiki ! En anlamlı teşekkürlerimizden biri de, bizler burdayken, sankide Kuzey Kıbrısdaymış gibi hissettiren, sevenlerimizden gelen telefon, mesaj ve paylaşımlarımıza yorum yapanlara…

Lafı çok da uzatmadan, buraya gelme adına yaşanmışların açıklamasını, dönünce açıklamayı daha uygun görüyorum….

BİZ YILMADIK ! ELİS’İN BU YAŞ KATAGORİSİNDE, ÖNÜNDE 2 YIL DAHA VAR. ÇALIŞMAYA DEVAM…..

💥 BİR HAYALİMİZ VAR 💥”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu