KıbrısManşetToplum

Başbakan Faiz Sucuoğlu,KTAMS, KAMUSEN, KTOEÖS, KTÖS, HAK-SEN, GÜÇ-SEN, KOOP-SEN, HÜR-İŞ’e bağlı sendikalar ile DEV-İŞ’e bağlı sendikaların temsilcilerini kabul etti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, yaklaşık 9 sendikanın temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirerek, "Sorunlarla hep beraber mücadele edeceğiz." dedi

Başbakan Faiz Sucuoğlu, KTAMS, KAMUSEN, KTOEÖS, KTÖS, HAK-SEN, GÜÇ-SEN, KOOP-SEN, HÜR-İŞ’e bağlı sendikalar ile DEV-İŞ’e bağlı sendikaların temsilcilerini kabul etti.

Başbakan Sucuoğlu, görüşmede yaptığı açıklamada, sendikaların demokratik hayatın vazgeçilmezi olduğunu belirterek, sendikalara en kısa sürede randevu vermeye çalıştıklarını söyledi.

Ülkenin son 10 yılın en sıkıntılı sürecini yaşadığına işaret eden Başbakan Sucuoğlu, bu sürecin ve sorunların hep birlikte aşılabilmesinin önemine işaret etti.

Ekonomik örgütlerle rutin toplantılara başlandığını, Sağlık Üst Kurulu gibi Ekonomi Üst Kurulu oluşturularak, ekonomik konularda adımların hep birlikte atılacağını söyledi.

Dünyayı 2 yıldır etkisi altına alan pandeminin, sadece ülkeyi değil dünyayı ekonomik anlamda sarstığını, pandeminin etkisinin azalmaya başladığı düşünülen bir dönemde patlak veren Rusya-Ukrayna savaşının ise işleri iyice zora soktuğuna işaret eden Başbakan Faiz Sucuoğlu, ham madde, temel gıda maddelerine erişimin iyice zorlaştığını kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu