Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyasetTürkiye

Başbakan Saner, Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’ni kabul etti 

Saner kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ortak çalışmalar yaptığını görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Başbakan Hamza Ersan Saner, Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nden bir heyeti kabul etti. 

Saner kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ortak çalışmalar yaptığını görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

Belediyelerin kullandığı teknoloji, uygulamalar ve götürdükleri hizmetlerle ilgili tecrübe paylaşımının çok önemli olduğunu kaydeden Saner, Hükümetin bu iş birliğinin devamı için üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi. 

“BELEDİYELERİN İŞ BİRLİĞİ KIBRIS DAVASINA KATKI OLACAK” 

Birlik Başkanı Hakan Tütüncü ise, ziyaret amaçlarının iki birlik arasındaki iş birliği ve kardeşlik duygusunu geliştirmek olduğunu söyledi. 

KKTC’ye 48 belediye başkanı ile birlikte geldiklerini ifade eden Tütüncü, Birliğe bağlı belediyelerin başkanlarının Kuzey Kıbrıs için gösterdikleri ilginin çok önemli olduğunu söyledi. 

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile çok önemi çalışmalara imza attıklarını ifade eden Tütüncü, belediyelerin iş birliğinin gelişmesinin Kıbrıs davasına katkısı olacağına da inandığını belirtti. 

Ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler takdim edildi. Kabulde İçişleri Bakanı Kutlu Evren de hazır bulundu. 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu