GenelKıbrısManşet

Başbakanlık önünde yuhalama ve hükümet istifa sesleri yükseliyor

Hükümet istifa", "Direne direne kazanacağız" sloganları atılırken  dev kalabalık Başbakanlık önünü mahşer gününe çevirdi.

ELİF DÜLGER

KTAMS, Kamu-Sen, KTÖS, KTOEÖS, Hür-İş’e, Türk-Sen’e ve Dev-İş’e bağlı sendikalar, Hak-Sen, Güç-Sen, Koop-Sen, Vergi-Sen, BES, Memur-Sen, Ada-Sen, Basın-Sen, Tıp-İş, Çağ-Sen, Hemşireler ve Ebeler Sendikası ile Mec-Sen, Tepkisiz Kalma inisiyatifi, El-Sen, Barolar Birliği, Tel-Sen, Hava Trafik Kontrolleri, DAÜ-Sen, Eczacılar Birliği, DAÜ-BİRSEN, Çağ-Sen, Maliye-Sen, Turizm Emekçileri Sendikası, Federal Kıbrıs İnisiyatifi, Mağusa Türk Genel İş Sendikası eyleme destek veren örgütlerin dışında vatandaşta hükümete tepki koyuyor.

Hükümet istifa”, “Direne direne kazanacağız” sloganları atılırken  dev kalabalık Başbakanlık önünü mahşer gününe çevirdi.

CTP, Kıbrıs Sosyal Partisi, YKP, Halkın Partisi, TDP gibi birçok siyasi parti de meydanları boş bırakmayarak halkın yanında destek verdi.

“Karşımızda anayasayı tanımayanlar”, “topluma sırtına dönenler” “bizleri borç batığına itenler” “karanlığa gömenler var” ve “1 Nisan’da şaka gibi hükümet var” sunuşları ardından toplum yuhalama ile karşılık verdi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu