KıbrısManşetSağlık

Başhekim hastaneden seslendi: Tedavim tamamlanmak üzere

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören Başhekim Adil Özyılkan, hastanedeki 6. gününde tedavisinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti, “iyiyim dedi

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören Başhekim Adil Özyılkan, hastanedeki 6. gününde tedavisinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti, “iyiyim dedi.

Sağlık çalışanlarını yanı sıra Sağlık Bakanı Pilli ve basın mensuplarına da teşekkür eden Başhekim Özyılkan, ‘maske ve hijyen’ kurallarına da uyma çağrısı yaptı.

Özyılkan’ın açıklaması şöyle:

“Bugün hastanedeki altıncı günüm, tedavim emin ellerde tamamlanmak üzere… Sağlık durumum iyi çok şükür. Bu süreçte canla başla tedavimle ilgilenen başta pandemi doktorlarımız, hemşirelerimiz, tüm pandemi çalışanları olmak üzere hastanemizin her bölümünde büyük emek vererek, risk alarak her kademesinde görev yapan personelime, durumumla yakından ilgilenen Bakanım Sayın Dr. Ali Pilli ve ekip arkadaşlarıma, arayan, soran, ilgisini eksiltmeyen tüm dost, akrabalarıma ve basın mensuplarına canı gönülden teşekkür ederim. Gelinen noktada herkesin sorumluluk alarak birbirimizi korumak adına maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesini temenni eder, sağlıklı günler dilerim…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu