KıbrısManşetSiyasetToplum

Başkan Sadıkoğlu, Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında kurulan İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi, İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren Özel Gereksinimli vatandaşlarla yakından ilgilenmeye devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında kurulan İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi, İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren Özel Gereksinimli vatandaşlarla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın kullanımına verilen Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Maddi ve manevi katkı yapmaya devam ettiği Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklarla bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu, hem onlarla sohbet etme fırsatı buldu hem de beraberinde götürdüğü hediyelerle onlara keyifli bir gün yaşattı.

1 Aralık Cuma günü özel gereksinimli çocukları yemeğe götüren İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi Sorumlusu Murat Ekşi, bugün de İskele ve 21 köyünde yaşayan özel gereksinimli vatandaşları evlerinde ziyaret etti, hediyelerini taktim etti.

SADIKOĞLU: “BİR GÜN DEĞİL, HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kendisine eşlik eden Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre ile birlikte Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti.

1 Aralık Cuma günü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Sadıkoğlu, Okul Sorumlu Öğretmeni Özge Yiğit ve diğer öğretmenlerden okul ve öğrenciler hakkında güncel bilgileri aldı.

1 Aralık Cuma günü özel gereksinimli çocukları yemeğe götüren İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi Sorumlusu Murat Ekşi, bugün de İskele ve 21 köyünde yaşayan özel gereksinimli vatandaşları evlerinde ziyaret etti, hediyelerini taktim etti.

İskele Belediyesi tarafından haftada 4 gün fizik tedavi, 2 gün de dil ve konuşma terapisti desteğinin devam ettiği Ötüken Özel Eğitim Okulu’nun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirten Başkan Sadıkoğlu, profesyonel bir ekip tarafından özel gereksinimli çocukların burada eğitim görüyor olmasının çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu’na okulda eğitim gören çocuklar da eşlik etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yanında götürdüğü hediyeleri çocuklara veren Başkan Sadıkoğlu, hem onlarla sohbet etme şansı buldu hem de verdiği hediyelerle onlara keyifli bir gün yaşattı.

Yılda sadece bir gün değil, İskele Belediyesi olarak her gün özel gereksinimli bireylerin yanlarında olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi bünyesinde kurulan Engelsiz Destek Birimi’nin de özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilendiğini hatırlattı.

ENGELSİZ DESTEK BİRİMİ, İSKELE VE 21 KÖYÜNDE YAŞAYAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Özel gereksinimli bireylere her alanda kolaylık sağlamayı öncelikleri arasına koyarak Engelsiz Destek Birimi’ni geçtiğimiz yıl mayıs ayında hayata geçiren İskele Belediyesi, bu birim sayesinde özel gereksinimli bireylerin şikâyetlerine, talep ve isteklerine de anında cevap veriyor.

İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi Sorumlusu aynı zamanda KKTC Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım kaptanı Murat Ekşi de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 1 Aralık’ta özel gereksinimli çocukları yemekte buluştururken, bugün de İskele ve 21 köyünde yaşayan özel gereksinimli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, hediyelerini taktim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu