Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Başkentte Hesaplaşma Maçı

Aksa Süper Lig'de 6. hafta cumartesi seansındaki bir diğer maç Lefkoşa'da oynanacak.

Aksa Süper Lig’de 6. hafta cumartesi seansındaki bir diğer maç Lefkoşa’da oynanacak.

Çetinkaya ile Miracle Değirmenlik takımları karşı karşıya gelecek.

Geçen sezon Süper Lige çıkan 2 takımın bu maçtaki hedefi mutlak galibiyet. Çetinkaya takımı son lig maçında Türk Ocağı Limasol takımına 3-0 mağlup oldu.

Çetinkaya son 3 lig maçında 1 puan alırken son 3 maçta galibiyete hasret kaldı.

Başkentin sarı kırmızılı takımı güçlü rakibi karşısında maçı kazanarak sürpriz yapmak istiyor. Çetinkaya geçen sezon rakibini 5-1 farklı mağlup etmişti.

Miracle Değirmenlik son lig maçında K.Kaymaklı takımı karşısında zorlansada maçı uzatma dakikalarında attığı golle kazanmasını bildi.

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan yeşil beyazlı takım da bu maç öncesi Mehmet Bolkan’ın nasıl bir 11 le çıkacağı merak konusu.

Ülke futbol gündemini meşgul eden ”Kasım’ın Gözyaşları” geçen haftada da attığı golle takımına 3 puanı getiren yıldız golcü bu maçta forma şansı bekliyor.

Şükrü Erdoğan’ın da sakatlığından dolayı oynayamayacağı maçta ekiplerimizce yaptığımız araştırmada bu maçta Kasım’ın yedek başlayacağı Hasan Ulukök’ün ilk 11 de yer alacağı öngörülüyor.

Son 5 maçta 13 puan toplayan zirve yarışındaki takibini sürdüren Miracle Değirmenlik zayıf rakibi karşısında galip gelerek geçen sezonunda rövanşını almak istiyor.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Serhan Şimşek yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu