EkonomiGenelKıbrısManşet

Batının gururu Yüksel Alpcan

Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan, “2022 Gelir Yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi beyanları” listesinde birçok tanınmış ismi geride bırakarak 12’nci sırada yer aldı

Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan, “2022 Gelir Yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi beyanları” listesinde birçok tanınmış ismi geride bırakarak 12’nci sırada yer aldı

‘YILIN EN BAŞARILI İŞ İNSANI’ SEÇİLMİŞTİ

Turizm ve Başarı Ödülleri organizasyonunda ‘Yılın En Başarılı İş İnsanı’ ödülüne layık görülen Başarılı iş insanı ve Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan, “Maliye Bakanlığı, 2022 Gelir Yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi beyanları” listesinde, 1 milyon 858 bin 920 TL vergi ile şahıslar kategorisinde, birçok tanınmış ismi geride bırakarak 12’nci sırada yer aldı.

ADINI İLK SIRALARA TAŞIDI

Hayata geçirdiği yatırımlarla adından söz ettiren Yüksel Alpcan, vergi rekortmenleri listesinde adını ilk sıralara taşıyarak, ‘Yılın En Başarılı İş İnsanı’ ödülünü sonuna kadar hak ettiğini bir kez daha göstermiş oldu. Yardımsever kişiliği ile tanınan Yüksel Alpcan, ülke sporuna yaptığı katkıların yanı sıra, birçok sosyal sorumluluk projesine de desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Batı bölgesinin sevilen iş insanlarından Yüksel Alpcan, kazancının vergiye dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

YARDIMSEVER KİŞİLİĞİ İLE TANINIYOR

Kısa bir süre önce Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren Alpcans Construction direktörü Yüksel Alpcan, Başhekim Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede, Cengiz Topel Hastanesi’ne her zaman maddi ve manevi katkı yapmaya hazır olduğunu belirtmişti. Bu bağlamda Cengiz Topel Hastanesi’nde eksikliği bulunan EKO Cihazının (Kalp Ultrasonu) sağlanması konusunda gerekli yardımın yapılması konusunda mutabakata varılmıştı. Yüksel Alpcan ziyarette, eko cihazının dışında da eksik ve ihtiyaçların sağlanması konusunda, bundan sonra da katkı vermeye hazır olduğunu ifade ederken, Başhekim Hıdıroğlu da bu bölgenin bağrından çıkıp çok başarılı projelere imza atan Yüksel Alpcan’ın bu yaklaşımını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, bu davranışın diğer iş insanlarına da örnek teşkil etmesi temennisinde bulunmuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu