GenelKıbrısManşet

Bayramoğlu: Zorlukla bulduğumuz ilaç bugün çöplerden çıkıyor

Girne Mahalli Barosu Başkanı Avukat Gürcan Bayramoğlu, bu sabah Lefkoşa’da çöpten çıkan ilaçlarla ilgili yorumda bulundu.

Girne Mahalli Barosu Başkanı Avukat Gürcan Bayramoğlu, bu sabah Lefkoşa’da çöpten çıkan ilaçlarla ilgili yorumda bulundu. Oğlu için aylar önce nöbetçi eczanelerde bulmak için büyük çaba harcadığı ilacın bugün çöplerden çıktığını görünce farklı duygular hissettiğini dile getiren Bayramoğlu, “Sistem olarak çökmüşüz” değerlendirmesinde bulundu.

Bayramoğlu’nun açıklaması şu şekilde: “Aylar önceydi, Dalga hastaydı, gecenin köründe, Lefkoşa’daki ve Girne’deki nöbetçi eczaneleri gezerek Klamer antibiyotik aradım, 4. Eczanede buldum. Bugün Sn. Harmancı’nın paylaştığı fotoğrafta çöpler arasında kutusunu görünce, garip duygular hissettim. Masumiyet karinesi gereği zanlılar için bir çıkarımım yok. Ama ilaç bulamadığımız zamanlardan geçerken, şimdi çöplerden topluyoruz. Canım yanıyor bu ülke için, geldiğimiz mevcut noktada. Sistem olarak çökmüşüz, insan olarak çökmüşüz, devlet dediğimiz kurum hiç ayağa kalkmamış ki çöksün. Bazı şeylerin değişmesi artık yeterli değil. Değişim değil, sıfırdan tekrardan başlamak lazım”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu