GenelKıbrısSpor

Bahadır Ayhan’dan siyasilere haklı isyan: Çekin artık elinizi spor salonumuzdan

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Atatürk Spor Salonu'nun spor dışında farklı etkinlikler ve özellikle de siyasi amaçlarla kullanılmasına isyan etti.

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Atatürk Spor Salonu’nun spor dışında farklı etkinlikler ve özellikle de siyasi amaçlarla kullanılmasına isyan etti. Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da siyasilere sert mesaj vererek “çekin artık elinizi spor salonumuzdan” diyerek spor salonun spor dışında etkinlikler yapılması nedeniyle sporun yaşadığı sorunları bir kez daha gözler önüne serdi.

BAHADIR AYHAN’IN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

“Çocuklarımın nişan, düğün, kına gecesi ve hatta doğum günlerini Lefkoşa Atatürk spor salonunda yapacağım. Nasıl olsa sporla ilgisi olmayan her türlü etkinlik orada yapılıyor ve bu etkinlik yapılsın diye federasyonların faaliyetleri var mı, yok mu bakılmadan salon kapatılıyorsa…. Neden olmasın? Hatta söyleyeceğim hısım akrabaya, aşure günleri gelsinler salonun orta yerine kazanları koyup, aşure yapalım da dağıtalım fakir fukaraya.
Düşünebiliyor musunuz ? Ekim ayı başından buyana U18 liglerimizi yapıyoruz. Tam final maçları günü salon kapalı olacakmış. Sebep? Siyasi partinin aday belirleme organizasyonu olacakmış.

Yeter artık!

Ve bu her yıl oluyor. Her yıl o salon yine sporla ilgisi olmayan etkinliklerden dolayı kapanıyor. Yıllardır bağırıyoruz salona ihtiyacımız var diye! Hadi salon yapmıyorsunuz, o zaman bu tür etkinliklerin yapılacağı bir kongre merkezi yapın. Biz federasyonlar kıt kanaat bulduğumuz salonların paylaşımını en verimli kullanmak için yüz takla atıyoruz.
Hiç demagoji yapmayacağım. Alınan alınsın, kızan da kızsın. Çekin artık elinizi spor salonumuzdan. Gidin nerede yapacaksanız yapın sporla ilgili olmayan etkinliklerinizi. Dokunmayın ve faaliyetlerimize engel olmayın.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu