GenelKıbrısManşet

Döveç Group’un Mega Projesi: Querencia

Döveç Group’un merakla beklenen yeni projesi muhteşem bir lansman gecesi ile tanıtıldı

Döveç Group’un merakla beklenen yeni projesi muhteşem bir lansman gecesi ile tanıtıldı

“Kesintisiz deniz manzaralı Querencia’da 365 gün lüks ve tatil gibi bir yaşam”

LANSMANA BÜYÜK İLGİ OLDU

Döveç Group yeni projesi Querencia’yı 10 Ağustos Çarşamba akşamı, İskele The Arkın Hotel’de düzenlenen dev bir lansmanla tanıttı. Geceye iş insanları ve Kuzey Kıbrıs emlak sektöründen seçkin davetliler yanında siyasi isimler de rağbet etti. Muhteşem gecede konuşma yapmak üzere kürsüye sırasıyla Döveç Group Direktörü Burçin Döveç, Satış Müdürü Burcu Kurt, Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a vekaleten Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre çıktı.

BÖLGEYE ORTAOKUL MÜJDESİ

Döveç Group Direktörü Burçin Döveç konuşmasında Querencia hakkında bilgiler verirken, grup olarak 30 yılı aşkın süredir Kıbrıs Türk toplumuna hizmet vermeyi, üretmeyi, istikrarla büyümeyi, geleceğe, çocuklarımızın yarınlarına yatırım yapmayı misyon edindiklerini vurguladı. Gecede bir de sürpriz açıklayan Döveç, şöyle konuştu: “Senelerce vergi şampiyonlukları getiren ticari faaliyetlerimizin yanında, sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirirken ülkemize fayda sağlamayı görev edindik. İkinci anı ormanımızla beraber bölgemizin ihtiyacı, bizim için de manevi değeri çok yüksek olan ‘Muharrem Döveç Ortaokulu’nu kısa bir süre içinde hayata geçireceğimizin müjdesini de vermek istiyorum.”

LÜKS İÇİNDE TATİL GİBİ BİR YAŞAM

Döveç Group satış müdürü Burcu Kurt ise dev projeyi özetle şöyle anlattı: “Denize 400 metre mesafede yer alan Querencia, eşsiz bir kumsalın tam karşısında, ilham veren masmavi manzarası, benzersiz yaşam alanları ve sosyal donatıları ile geleceğe ışık saçıyor. Bir bloğu otel olarak hizmet verecek, toplam dört bloktan oluşan ve 9. kattan başlayıp orta kısım bloklarda teraslanıp 28 kata kadar yükselen Querencia’da 365 gün lüks ve tatil gibi bir yaşam sizleri bekliyor. Tam karşısında bulunan 2 tane 5 yıldızlı otel projesi, Ada’nın en büyük casinosu, kesintisiz sahil manzarası, projenin ayrıcalıklı özellikleri, bölgenin kira ve gelişim potansiyeli; Querencia’yı sürekli değer kazanan bir yatırıma dönüştürüyor.”

‘EXTEND HOME SYSTEM’İ DE ANLATTI

Projenin Kıbrıs’a getireceği yenilikçi ve inovatif noktalara vurgu yapan Burcu Kurt, Extended Home System adını verdikleri yeni konseptin duyurusunu da yaptı. Kurt, Extend Home System ile ev sahiplerinin onlarca sosyal donatı ile evlerini ihtiyaçları doğrultusunda genişletebilecek olduklarından bahsetti. Konuşmalar ve Querencia’nın tanıtım videosunun gösteriminin ardından aylardır merakla beklenen projenin maket açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Meraklı konuklar maketin önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu