KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Bebeğinin hastaneden çalındığını iddia eden P.N.I.’nın yalan söylediği ortaya çıktı

Lefkoşa Devlet Hastanesinde doğum yapan ve bebeğinin başka bir yabancı uyruklu kişi tarafından çalındığını iddia eden P.N.I.’nın yalan söylediği ortaya çıktı

Lefkoşa Devlet Hastanesinde doğum yapan ve bebeğinin başka bir yabancı uyruklu kişi tarafından çalındığını iddia eden P.N.I.’nın yalan söylediği ortaya çıktı.

GIYNIK, gün boyu iddiaları araştırdı. Ülkede öğrenci statüsünde olduğu öğrenilen yabancı uyruklu kadın 3 gün önce sezaryen doğum yaptı.

Hemşireler, bebeği bulamayınca anneden bilgi istedi. Genç anne bebeğini bakımı için arkadaşına verdiğini beyan edince konunun hastane İdare Amirliği ve hastane polisine bildirildiği öğrenildi.

KAYIT YAPMADI HASTANEDEN GİZLİCE KAÇTI…

Başhekimlikten elde ettiğimiz bilgilerde, P.N.I., isimli kadın doğumdan 1 gün sonra hastaneye kayıt yaptırmadan gizlice kaçtı. 24 saat geçmeden ağrıları olduğu gerekçesi ile Acil Servis’e başvuran ve doğum yaptığını gizleyen kadın hastane polisinin soruşturması sonucu fark edildi. Kamera görüntülerinden de tespiti yapılan kadın kısa süre sonra Acil Servis’te fenalaştı, bebeğinin çalındığı yönünde polise yalan ifade verdi.

UYUŞTURUCUDAN ŞÜPHELENİLİYOR…

Hareketlerinden şüphelenilen yabancı uyruklu kadının apandisit ameliyatı olduğu yönünde yalan bilgi vererek doktorları kandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Uyuşturucu şüphesi ile tedavi altına alınan kadının Nöroloji yoğun bakımında uyutulduğu öğrenildi.

DEVRİM DEMİR

Diğer Haberler

Başa dön tuşu