KıbrısManşet

Bedeoğlu: Maskelerin verdiği zarardan bahseden yok

Gıynık Gazetesi köşe yazarlarından eczacı Evren Bedeoğlu, sokağa maskesiz çıkma yasağının uygulamada olduğu ve yapılan denetimler neticesinde maske takmayanlara cezai işlem yapılacağına ilişkin açıklamalar üzerine eleştiride bulundu

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Gıynık Gazetesi köşe yazarlarından eczacı Evren Bedeoğlu, sokağa maskesiz çıkma yasağının uygulamada olduğu ve yapılan denetimler neticesinde maske takmayanlara cezai işlem yapılacağına ilişkin açıklamalar üzerine eleştiride bulundu. Kullanılan maskelerin yarattığı zararlara değinen Bedeoğlu, sokağa çıkarken maske takmanın yasak olmasına rağmen, ülkede barlarda, clublarda, otellerde, plajlarda herkesin maskesiz şekilde rahatça bir arada olduğuna vurgu yaptı.

Gıynık Gazetesi köşe yazarlarından eczacı Evren Bedeoğlu’nun konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: 

“Sokakta maske takma zorunluğu, vay be ne karar ama… Kullanılan maskelerin verdiği zararı söyleyen yok, hangi malzemeden yapıldığını bilen ve kontrol eden yok, insanların yüzde doksanı maskeyi zaten kullanmayı bilmiyor, seçim turlarında gezen Başbakan dahil herkes maskesiz, bar ve clublar maskesiz, otellerde tatil yapanlar maskesiz, restoranlarda zaten maske olmaz nasıl yemek yiyeceksin.
Eee şimdi ben bu kararı alanların IQ’sundan nasıl şüphe etmem, yemin ederim hiçbir şey bilmiyorlar.

Albert Einstein ‘ın ne demişti; ‘Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçları beklemektir.’ Bizimkiler tam buna uymuş yani…
Ey yönettiğini zanneden yöneticiler, virüs ne uçar ne de 3 metre zıplar. Bu virüsün diğerlerinden hiçbir farkı yok biraz araştırıp okuyun kafanızı deve kuşu gibi kuma gömmeyin.
Bakın amaç farklı, göreceksiniz ki tüm hedef zayıf ve fakir ülkeleri yok etmek. ABD’nin yeni üretim yeri Afrika olacak, yani göremiyor musunuz bunu…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu