GenelManşetTürkiye

Bedih Kış için ailenin umutlu bekleyişi sürüyor

Malatya’da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binanın altında kalan Bedih Kış’ın kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Çalışmaların yapıldığı bölgeye gelen Kış’ın anne ve babası çocuklarından gelecek olan iyi haberi takip ediyor.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği söz konusu deprem bölgesinde artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Malatya’da dün 12.04’te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent merkezinde 29 bina yıkılırken ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla vatandaşımız ise yaralandı.

BEDİH KIŞ İÇİN UMUTLU BEKLEYİŞ

Kahramanmaraş depreminde ağır hasar alan ve 12.04’te Yeşilyurt merkezli 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Zafer Mahallesi, İhram Sokak’taki Buhara Apartmanı enkazı altında kaldığı değerlendirilenBedih Kış’ın kurtarılması için başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

Çalışmaları bölgeye gelen Bedih Kış’ın anne ve babası ile aile yakınları da cadde üzerinde yakılan ateş etrafında takip ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu