GenelKıbrısManşetSpor

Behlül’den Macaristan zaferi

Hem sporcu hem de bir eğitmen olarak vücut geliştirmedeki başarılarıyla ülkemizin gurur duyulan isimlerinden olan Muhtafa Behlül yeni bir başarıya daha imza attı.

MUSTAFA BEHLÜL YİNE GURURLANDIRDI

Hem sporcu hem de bir eğitmen olarak vücut geliştirmedeki başarılarıyla ülkemizin gurur duyulan isimlerinden olan Muhtafa Behlül yeni bir başarıya daha imza attı. Kıbrıslı Türk sporcu Mustafa Behlül bu kez de, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen NPC Regional FITPARADE IFBB Pro Qualifier şampiyonasında gururlandırdı. Behlül, Men’s Classic Physique Master +35 (Erkekler Klasik Fizik Master 35 Yaş Üstü) kategorisinde zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Macaristan’da altın madalya ve birincilik kupasının sahibi olan Mustafa Behlül, ülkeye büyük bir mutlulukla döndü.

BEHLÜL: EMEKLERİMİZ ZAFERLE TAÇLANDI

Macaristan’da şampiyonuk yaşayan Mustafa Behlül başarısıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yorucu ve uzun bir maceranın daha sonuna geldik. Bu benim hayat felsefem. Çok çalıştık, çok emek harcadık, çok yorulduk. Kaybetmeyi de öğrendik kazanmayı da, bu kez yine zaferle taçlandı emeklerimiz, ülkeme yine bir şampiyonlukla dönmenin gururu ile tamamladık bu güzel macerayı. Gecesini gündüzüne katan kardeşim antrenörüm Fatih Ceylan başta olmak üzere hazırlık sürecinde sponsorlarım olan Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Y. Benli’ye, Derya Aligüllü Balıkçılık Ltd.’e, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ne, desteklerini yarış sürecinde esirgemeyen Vip Sports Club Ali Zenginses Z_GYM Ailesine, ProteinOcean-KKTC Ferzan Tahir Kıbcak’a, Erdoğan Aşık’a, Salih Kıroğlu ve Mehmet Gaytan Akhan’a yanımda olduklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

KSTU BEHLÜL’Ü TEBRİK ETTİ

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) öğretim görevlisi sporcusunu tebrik ederek şu açıklamayı yaptı;

“Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi, Mustafa Behlül’den büyük başarı. IFBB NPC PRO Qualifier’in Macaristan’ın Budapeşte ketinde düzenlediği Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda “Men’s Classic Physique” kategorisinde üniversitemizin öğretim görevlisi Mustafa Behlül altın madalya kazandı. Vücut geliştirme dalında KKTC genelinde ilk kez bu seviyede katılım gösteren Mustafa Behlül’ün altın madalya kazanması büyük sevinç yaşattı.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu