GenelKıbrısManşetSpor

Bekirimiz 12 Yaş Türkiye Şampiyonu

BEKİR’DEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Tenis Federasyonu’nun en önemli ulusal organizasyonu olan Milli Takım Belirleme Turnuvası’nda, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) sporcusu Bekir Devran Esendağlı 12 yaş Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul gerçekleştirilen 12 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası’na ülkemizden katılan Bekir Devran Esendağlı, final maçında Çınar Şenkaya karşısında 6/2 ve 6/4’lük setlerle 2-0 kazanarak 32’lik fikstürde rakiplerine set vermeden yenilgisiz şampiyon olmayı başardı.

GAZİOĞLU: “GURUR VE ONUR DUYUYORUM”

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Böyle bir başarıyı ilk kez yakalayan Kıbrıslı Türk Bekir’in bu başarısından büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Bu başarıda en büyük emek önce küçük yaşına rağmen, büyük özveri gösteren Bekir’imizin, sonra sırasıyla antrenörü Mustafa Ülker’in ve elbette Bekir’e inanan güvenen ve arkasında sonsuz destek olan ailesinin. Hepinize bizlere bu gururu yaşattığınız için Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ve tenis camiası adına çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu