GenelKıbrısManşet

Belediye Emekçileri Sendikası, tablet bağışında bulundu

Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) ve Belediye Emekçileri Sendikası (BES) “Her Tablet Bir Gelecek” kampanyasına destek verdi.

Memur-Sen ve BES, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın uzaktan eğitime erişimde materyal ve internet eksikliği yaşayan öğrencilerimizin eksiklerini gidermek için hayata geçirdiği Her Tablet Bir Gelecek kampanyasına destek vererek tablet bağışında bulundu.
Memur-Sen Başkanı Akın Manga ve BES Başkanı Mustafa Yalınkaya beraberindeki heyetlerle Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu ziyaret ederek bağışta bulundukları tabletleri bakanlığa teslim etti.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, kampanyaya destek vererek tablet bağışında bulunan Memur-Sen ve BES yetkililerine teşekkür ederek, kampanyaya verilen bu anlamlı desteğin diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil edeceğine dikkat çekti.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, gözlük ve şunu diyen bir yazı 'Her Tablet Bir Gelecek VORCOMS B KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI' görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu