KıbrısManşet

Belediye emekçisini kaçırtıp ölümle tehdit etti!

Çatalköy’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı… Eski Belediye Başkanı, belediye emekçisini kaçırtıp dövdürdü, bu da yetmedi “seni öldürürüm” diyerek tehditler savurdu.

Çatalköy’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı… Eski Belediye Başkanı, belediye emekçisini kaçırtıp dövdürdü, bu da yetmedi “seni öldürürüm” diyerek tehditler savurdu.

GIYNIK GİRNE ÖZEL

ŞEHİR EŞKIYALIĞI
Çatalköy Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Hulusioğlu’nun kendi döneminde belediye bünyesinde şoför olarak çalışan Emrah Beyazlı’yı kaçırtarak darp ettirmesi olayı ülkede infial yarattı. Halen Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Beyazlı, Mehmet Hulusioğlu tarafından azmettirilen kişiler tarafından kaçırılarak, darp edildi. Ölümle tehdit edildiğini iddia eden Beyazlı, yaşananları GİRNE Gazetesi’ne anlattı.

ZORLA ARAÇA BİNDİRİP, DARP ETTİLER
“Çarşamba akşam saatlerinde Düzova Kulübü Başkanı Vedat Hacıabitoğlu ve Sıtkı Demirağacı ailem ile yaşadığım evime geldi. Benimle konuşmak istediklerini söyledikleri için yanlarına gittim. Daha sonra beni zorla araçlarına bindirerek, Green Hill Restoran yakınındaki metruk bir araziye götürdüler” diyen Beyazlı, “Burada geçtiğimiz dönem beraber çalıştığım eski Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, hakkında yalan haberler yaptırdığım ve iftira attığım suçlamasıyla beni darp etti” iddiasında bulundu.

HULUSİOĞLU ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ“
Hulusioğlu’nun belediye başkanlığı döneminde de belediyede çalışıyordum. Yerel seçimlerde Ceyhun Kırok’a destek verdiğim için Hulusioğlu ve çevresi bana karşı cephe almıştı. Bu kişiler de bana karşı cephe alan kişilerdi. Daha sonra beni tekrar zorla araca bindirerek Mehmet Hulusioğlu’nun evine götürdüler. Hulusioğlu burada küfürler, hakaretler savurarak beni tehdit etti. “Seni av tüfeği ile vururum” diyerek beni ölümle tehdit etti” diyen Beyazlı, “Daha sonra Hulusioğlu’nun evinde misafir olarak bulunan kişiler beni evime götürdü” sözleriyle başından geçen olayı aktardı.

EŞKİYALAR TUTUKLANDI
Emrah Beyazlı yaşanan olay sonrası darp raporu alarak Girne Polis Müdürlüğü’ne şikâyette bulundu. Beyazlı’nın şikâyeti sonrası Sıtkı ve Kemal Demirağacı tutuklanırken, olay sonrası kaçarak kayıplara karışan, Düzkaya Kulübü Başkanı Vedat Hacıabitoğlu ise dün akşam saatlerinde tespit edilerek yakalandı. Zanlıların bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu