KıbrısManşetSiyaset

Sarıçizmeli: Belediye önüne kadar gelip yok saydınız

Mehmetçik Belediyesi Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Başbakan Ersan Saner ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay'a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sitem etti

Mehmetçik Belediyesi Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Başbakan Ersan Saner ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay’a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sitem etti.

Başbakan ve Ulaştırma Bakanı’nın Mehmetçik Belediyesi hudutları içerisinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunduğunu kaydeden Sarıçizmeli, “Gönül isterdi ki şahsıma olmasa da temsil ettiğim bölge halkına saygı çerçevesinde bu ziyaretten haberdar edilseydim ve sayın başbakan ile bakanımızı makamlarına saygımdan dolayı en azından karşılasaydım” dedi.

Sarıçizmeli, “Belediye önüne kadar gelip, yokmuşuz gibi hareket etmenizi bölge halkıma en büyük hakaret olarak değerlendiriyorum” sözleriyle Başbakan’ın tutumunu eleştirdi.Mehmetçik Belediyesi Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin açıklamasının tamamı şu şekilde:

Sayın Başbakan ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanımız bu gün Mehmetçik Belediyesi hudutları içerisinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmuşlar. Siyasi teamülleri bir tarafa koydum. Ama gönül isterdi ki şahsıma olmasa da temsil ettiğim bölge halkına saygı çerçevesinde bu ziyaretten haberdar edilmem, sayın başbakan ve bakanımızı makamlarına saygımdan dolayı en azından karşılamamdı.

Belediye önüne kadar gelip, yokmuşuz gibi hareket etmeyi bölge halkıma en büyük hakaret olarak değerlendiriyorum.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu