Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Belinde tabanca ile ülkeye giriş yaparken tutuklanan Emre Alp kendini savundu

Girne Turizm Limanı’nda 'Birlik operasyonu' sonucu yakalanan Emre Alp aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Teminat talebiyle az önce yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı 45 günü geçmeyecek şekilde yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRİM DEMİR

Girne Turizm Limanı’nda ‘Birlik operasyonu’ sonucu yakalanan Emre Alp aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Teminat talebiyle az önce yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı 45 günü geçmeyecek şekilde yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

30 GÜNLÜĞÜNE GELDİ…

Girne Adli Şubede görevli polis memuru Mehmet Yusuf Turan zanlının Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye giriş yaparken tutuklandığını anımsattı. Zanlı Alp’in üst aramasında seri numarası silinmiş 1 adet tabanca ve şarjör bulunduğunu kaydeden Turan, Alp’in ülkeye 30 günlük turist vizesi ile geldiğine dikkati çekti. Zanlının verdiği gönüllü ifadesinde,Türkiye’de husumetlileri olduğu için tabanca ile gezdiğini adaya giriş yaparken belinde unuttuğu yönünde ifade verdiğini söyleyen polis, 8 kişiden ifade alındığını yasal statüsü olmayan zanlının yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu