KıbrısManşet

Bellapais Manastırı’nda çekilen skandal klip tepkiye neden oldu

Murat Çelik isimli şarkıcıya ait 'Çekiyorum' isimli şarkıya Bellapais Manastırı'nda çekilen klip büyük bir tepki gördü. Eski Eserler ve Müzeler Dairesi ile Kültür Dairesi'nden izinsiz şekilde çekilen klip, vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaştı

Murat Çelik isimli şarkıcıya ait ‘Çekiyorum’ isimli şarkıya Bellapais Manastırı’nda çekilen klip büyük bir tepki gördü. Eski Eserler ve Müzeler Dairesi ile Kültür Dairesi’nden izinsiz şekilde çekilen klip, vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaştı. GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.

Vatandaşlar, söz konusu klibin yayından kaldırılması için imza toplayarak Eski Eserler ve Müzeler Dairesi ile Kültür Dairesi’ne başvuruda bulundu. Her yıl, dünyaca ünlü klasik müzik festivaline ev sahipliği yapan ve klasik müzik festivaliyle özdeşleşen Bellapais Manastırı’nda, tarihi dokuya ve Kıbrıs kültürüne zarar verecek nitelikte bir klip çekilmesi büyük bir üzüntü yarattı.

Söz konusu arabesk müzik klibinde yer alan görüntülerde oryantal, sıra gecesi, çiğ köfte gibi unsurların yer alması tepki yarattı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu