GenelKıbrısManşet

Bellapais’e etkili dokunuşlar

Bellapais Köy ve Mahalle Meclis Toplantısı ardından bu kez esnaf ile bölgede alınacak tedbirler görüşüldü

2 Şubat’tan itibaren bölgede tam zamanlı zabıta görevlendirilecek

Bölgede tek tip tabela ve çöp bidonlarına düzenleme uygulaması hayata geçecek

ESNAFIN TALEPLERİ ELE ALINDI…

Girne Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa İlgen ve Girne Belediyesi Zabıta Şubesi yetkilileri, Bellapais esnafı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Köy ve Mahalle Meclis Toplantıları’nın devamı niteliğinde gerçekleşen görüşmede, özelde esnaf genelde Bellapais halkı için atılacak adımlar masaya yatırıldı. 20 Ocak Cuma günü Bellapais’te gerçekleştirilen Köy ve Mahalle Meclis Toplantısı’nda ortaya konulan taleplerle ilgili 10 günlük sürede hayata geçirilen adımların konuşulduğu toplantıda, bu kez esnafla karşılıklı iyi niyet çerçevesinde ele alınacak bazı tedbirler ele alındı.

PARK VE GÜVENLİK KONUSU RAHATLATILACAK…

Bellapais Köy ve Mahalle Meclis Toplantısı’nda dile getirilen tüm şikâyetlere müdahale edildiği bilgisi verilen toplantıda, en büyük sorun olan aydınlatma konusunun da yüzde 90 oranda giderildiği kaydedildi. 2 Şubat Pazartesi itibarı ile ise bölgede, tam zamanlı bir zabıtanın görevlendirileceği bilgisi verilirken, bu sayede gerek park, gerekse güvenlik konusunda bölgenin rahatlatılacağına vurgu yapıldı.

TEK TİP TABELA UYGULAMASI…

Toplantıda ayrıca bölgedeki dükkânlara tedarikte bulunan firmalara saat aralığı zorunluluğunun getirilmesi konusu da gündeme alındı. Bu hususta fikir birliğinin oluştuğu esnaf toplantısında ayrıca bölgede tek tip tabela ve çöp bidonlarına düzenleme uygulamalarının da hayata geçirilmesi yönünde istişare gerçekleşti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu