GenelKıbrısManşet

“Ben gidersem çocuklarım ne olacak?”

DEVRİM DEMİR

Yurttaşlığı 2021 yılında onaylanan ancak eşi ile boşanma arifesinde olduğu için onayı geri alınan iki çocuk babası Cihan Taşcı yaşadıklarına isyan etti:

Ayrılma aşamasında onaylandığı KKTC yurttaşlığı iptal edilen Cihan Taşcı yaşadıklarına isyan etti. 27 Ocak tarihinde çalışma izni dolacak olan baba yeniden Türkiye’ye dönüş yapacak, biri erkek iki evladının bakıma muhtaç olduğunu ifade eden çaresiz baba, günlerdir çalmadığı kapı bırakmadı.

Boşandığı eşi ile hiçbir sorunu olmadığını ifade eden Taşcı, “Ülkeye 2017 yılında geldim, sicilimde tek bir gün kötü bir şey olmadı çocuklarımın annesi ile hiçbir sorunum yok ben çocuklarımı burada bırakıp gidemem” dedi.

TAŞÇI: IRKÇILIK YAPMAYIN SÖZ KONUSU İKİ EVLAT

Derinya bölgesinde yaşayan, bir yandan ekonomik sorunlar ile boğuşan Cihan Taşcı, onaylandığı halde iptal edilen yurttaşlığının peşine düştü. Çocuklarının çok küçük olduğunu, bakıma muhtaç olduklarını kaydeden baba “Her şeyden önce bir kız çocuğum var, gelinen bu düzende onu bırakıp gidemem” dedi.

GIYNIK Gazetesi’ne konuşan Taşcı, KKTC’de yıllardır hiçbir suça karışmadan yaşadığını eşi ile iki medeni insan gibi ayrıldıklarını ifade ederek, “Türkiyeli olduğum için ırkçılık yapıyorsunuz, evlatlarım söz konusu” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu