KıbrısManşet

“Ben ve eşimin PCR sonucu ‘Negatif’ çıktı”

Kamburoğlu, kendilerine de PCR test yaptırdıklarını ve eşiyle kendisinin 'Negatif' çıktığını ancak tedbir amaçlı okulu kapatma kararı aldığını duyurdu.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Kamburoğlu Preschool’un sahibi Mehmet Kamburoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, eşinin babasının PCR testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Bu sebepten ötürü kendilerine de PCR test yaptırdıklarını ve eşiyle kendisinin ‘Negatif’ çıktığını ancak tedbir amaçlı okulu kapatma kararı aldığını duyurdu.

Kamburoğlu, “Hem personelimiz hem de sizlerin sağlığınızı korumak için 14 gün izole olma ve okulumu ile güzellik salonumuzu kapatma kararı aldık” dedi.

Yapılan paylaşım şöyle:

“Değerli velilerimiz, dostlarımız ve takipçilerimiz üzülerek sizlerle bir haberi paylaşmak zorundayız.
Korona dönemi süresince biliyorsunuz ki sizlere karşı tüm hijyen önlemlerimiz alınmıştır ve hepimizin sağlığı için tüm kurallara dikkat etmişizdir. Fakat maalesef bu gün üzücü bir haber aldık. Sizlere bunu söylerken İnanın çok üzgünüm. Eşimin sevgili babası bugün (pazartesi) anjiyo operasyonu öncesi devlet hastahanesinde yapılan covid-19 testi sonucu maalesef pozitif çıkmıştır. Ben ve eşimin de rutin kontroller için cuma günü yaptırıp cumartesi sonucunu aldığımız covid 19 testlerimiz negatif çıkmıştır . (ekte sunulmuştur)
Ancak hem personelimizin hem de sizlerin sağlığınızı korumak amacı ile 14 gün izole olma ve okulumuz Kamburoğlu Preschool’u ve güzellik salonumuz olan The Beauty side’ı kapatma kararı aldık . Lütfen kendinize iyi bakın . Yeniden sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Mehmet Kamburoğlu – Safiye Yalnız Kamburoğlu”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu