GenelKıbrısManşet

Bengihan’dan imalı mesaj

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, "Birileri benim pozitif olmamdan mutlu olmuş ve sevinmişler varsın sevinsinler" diyerek mesaj gönderdi.

PCR test sonucu pozitif çıkan KTAMS Başkanı Güven Bengihan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, kendisiyle ilgili “koronavirüse yakalanması Allah’ın takdiri” yorumu yapan UBP’li vekil Yasemin Öztürk’e,  “Birileri benim pozitif olmamdan mutlu olmuş ve sevinmişler varsın sevinsinler” diyerek imalı bir mesaj gönderdi.

Güven Bengihan, “Düzenli olarak yaptırdığım Covit 19 PCR testim bugün pozitif çıkmıştır. Bu sebeple sizlerden belirli bir süre uzak kalacağım. Beni en çok üzen de böylesi bir süreçte sizlerin yanında olamayışımdır” dedi.

Bengihan, “Birileri benim pozitif olmamdan mutlu olmuş ve sevinmişler varsın sevinsinler” ifadelerini kullanarak, “Ben hem onların hem de halkımızın her zaman için daha sağlıklı ve daha mutlu olmalarını istiyorum ve bu nedenle de bu yolda mücadele veriyorum.” şeklinde konuştu.

Güven Bengihan, paylaşımında ayrıca “Adaletsizliklere ve sömürüye karşı başlatmış olduğum kavgaya corona virüsü de eklemiş bulunmaktayım. Yılgınlık yok direniş var.” mesajı verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu