KıbrısManşetSiyasetToplumTürkiye

‘Beni tahrik ediyor’ diyen Tatar’a Erhürman’dan ‘önce aynaya bak’ iması

Ülkemizde kendi hür iradesiyle görüşlerini bildiren kişilerin Türkiye Cumhuriyeti'ne gittiği zaman havaalanında göz altına alınmasını ve ülkeye girişinin yasaklanmasını sert eleştiren Erhürman, çok gecikmeden Cumhurbaşkanı Tatar'dan geri dönüş aldı.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Ülkemizde kendi hür iradesiyle görüşlerini bildiren kişilerin Türkiye Cumhuriyeti’ne gittiği zaman havaalanında göz altına alınmasını ve ülkeye girişinin yasaklanmasını sert eleştiren Erhürman, çok gecikmeden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan geri dönüş aldı.

Erhürman’ın sosyal medya paylaşımını eleştiren Tatar, üslubunun son derece yanlış olduğunu gece yarısı yapmış olduğu sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi.

Buna cevaben Tatar’ın üslubunun aslında seviyesizce olduğunu ima eden CTP Genel Başkanı Erhürman’ın paylaşımı şu şekildedir:

“Sn. Tatar’ın gece yarısı beni hedef alarak yaptığı paylaşımın içeriği, dili, üslubu ve beni seviyesizlikle suçlarken ortaya koyduğu “seviye” de açıkça gösteriyor ki o saatler Sn. Tatar’ın eleştirilere yanıt vermesi için en uygun saatler değil!!!”

Erhürman’ın bazı kişilerin Türkiye’ye sokulmamasını siyasi istismar malzemesi yaptığını iddia eden Tatar, son derece tahrik edici ve seviyesiz bir üslup kullandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yapmış olduğu paylaşım şu şekildedir:

Diğer Haberler

Başa dön tuşu