KıbrısManşet

Berova: Sözün bittiği noktada yaslı ailelerine başsağlığı dilerim

UBP Milletvekili Özdemir Berova, iş insanı Halil Falyalı'nın öldürülmesi sonrası, Falyalı ve şoförü vahşice pusuya düşürülüp katledildiğini kaydetti. Berova, kendilerine düşen görevin ise bu tür vahşetin bir daha yaşanmaması için polisin istihbarat gücünü en yüksek noktaya çıkarmak olduğunu kaydetti.

UBP Milletvekili Özdemir Berova, iş insanı Halil Falyalı’nın öldürülmesi sonrası açıklama yaptı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Berova, Halil Falyalı ve şoförünün vahşice pusuya düşürülüp katledildiğini kaydetti.

“Failleri bir an önce bulunmalı”
Falyalı’nın eşinin ve çocuklarının gözleri önünde yapılan bu saldırının faillerinin bir an önce bulunması gerektiği belirtildi.

İşte Berova’nın paylaşımı:

Dehşet gecesi,
Halil Falyali ve şoförü vahşice pusuya düşürülüp Katledildi. Eşinin ve çocuklarının gözleri önünde yapılmış olan bu saldırının failleri bir an önce bulunmalıdır. Sözün bittiği noktada Yaslı ailelerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. Bu vahşeti yaratanların bir an önce ortaya çıkarılması için polisimiz elbette gereğini yapacaktır. Bize düşen görev de bu tür vahşetin bir daha yaşanmaması için polisin istihbarat gücünü en yüksek noktaya çıkarmaktır…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu