FutbolManşetSporTürkiye

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi aday kadrosu belli oldu

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi aday kadrosunu açıkladı. Aday kadro kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi aday kadrosunu açıkladı. Siyah-beyazlıların, Şampiyonlar Ligi için verdiği liste şu futbolculardan oluşuyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Kevin N’Koudou, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdağan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice N’Sakala, Welinton, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Umut Meraş ve Alex Teixeira

Pjanic transferiyle liste güncellendi

Siyah-beyazlılar transfer döneminin en hareketli ve stresli anlarını ise UEFA’ya listenin verileceği son gün yaşadı.

Gedson Fernandes, Elneny gibi isimler güncelliğini korurken bir anda gündeme gelen, Barcelona’nın 60 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Miralem Pjanic’in transferi, adeta zamana karşı yarışla sonuçlandı.

Barcelona ile hızlı bir şekilde kurulan ve sonuca bağlanan evrak alışverişinin ardından akşam 21.30’da Bosna’dan özel uçakla yola çıkan Pjanic, 22.30 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına indi. Buradan doğrudan Altunizade’deki hastaneye giden Bosnalı oyuncu, sağlık kontrolünden sonra da TFF tescil bürosuna geçti.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Emre Kocadağ da TFF tescil bürosuna gelerek gelişmeleri bizzat takip etti.

Tüm evrak işlemlerinin bitmesinden sonra Pjanic ile ıslak imzalı sözleşme imzalandı ve oyuncu UEFA Şampiyonlar Ligi listesine dahil edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu