KıbrısManşetSağlık

Beyarmudu’nda temaslı pozitif vaka!

Beyarmudu Belediyesi, pozitif coronavirüs olan bir şahsın temaslısı olan Beyarmudu köyü sakinlerinden bir şahsın covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Beyarmudu Belediyesi, pozitif coronavirüs olan bir şahsın temaslısı olan Beyarmudu köyü sakinlerinden bir şahsın covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Söz konusu köy sakininin de 11 temaslısı olduğunu açıklayan Beyarmudu Belediyesi, testler sonucunda 10 kişinin test sonucunun negatif, 1 kişinin test sonucunun ise pozitif çıktığını açıkladı. Temaslı kişilerin tedbir amaçlı karantina oteline yerleştirildiği ve kontrol atına alındığı da belirtildi.

Beyarmudu Belediyesi’nin açıklaması şu şekilde: 

Beyarmudu’nda köy sakini bir şahsın temaslı olarak Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. İlgili şahısla temaslı 11 kişi belirlenmiş ve bu kişilerin testleri yapılmıştır. Testler sonucunda 10 kişinin test sonucu negatif, 1 kişinin ise test sonucu pozitif çıkmıştır. Şu anda temaslı kişiler tedbir amaçlı Karantina Hoteli’ne yerleştirilmiş ve kontrol altına alınmışlardır. Bölge Halkına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu