KıbrısManşetTürkiye

Bi Dünya Kuzey Kıbrıs ‘Bi Dünya Pislik’ oldu!

"Bi Dünya Kuzey Kıbrıs" sloganıyla Lefkoşa Atatürk Stadyumu Kompleksi'nde 17 ve 18 Temmuz'da düzenlenen festivalin ardından geriye kalan sadece insanoğlunun bıraktığı çöpler ve pislikler.

Gıynık Sosyal Medya

Ülkemizde bu yıl Kıbrıs Türklerinin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak, adaya barış getirmek amacıyla gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47. yıl dönümü, Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür ve Spor Festivali ile kutlandı ancak geriye rezil görüntüler bırakıldı.

“Bi Dünya Kuzey Kıbrıs” sloganıyla Lefkoşa Atatürk Stadyumu Kompleksi’nde 17 ve 18 Temmuz’da düzenlenen festivalin ardından geriye kalan sadece insanoğlunun bıraktığı çöpler ve pislikler.

Duyarlı bir vatandaş karşı karşıya manzarayı görüntüleyerek, sosyal medya hesabından paylaştı.

Tartar pistin parçalanmış, logar kapaklarının kırılmış ve çim sahanın da parçalanmış olduğunu ifade eden öfekli vatandaş şunlar ifade etti:

“Bİ DÜNYA PİSLİK!!
Spor ve kültür festivaliymiş..
Ülkenin tek spor kompleksinin hali ortada. Tartan pist mahvolmuş, paramparça olmuş..pistin üzerinde wortliflerin tekerlek izleri, parça parça kopmuş tartan pist, kırılmış logar kapakları ve parçalanmış bir çim saha..
Gerçekten organizasyon süper olmuş..herşey çok ince ayrıntısına kadar düşünülmüş
Sporcular cim zeminde koşmak istediği zaman laf söyleyen yetkililer parçanlanmış tartan piste ne diyecek aceba!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu