KıbrısManşet

Bıçaklı: Siz anca ‘Kara Mercedes’ ile gezmeyi bilirsiniz!

Kamuda ve özelde örgütlü sendikaların yanı sıra muhalefet partileri de Başbakanlık önünde toplandı.

ELİF DÜLGER

Halka seslenmek için platformun üzerine çıkan TÜRK-SEN Başkanı Arslan Bıçaklı, “Öğretmenler, memurlar, çiftçiler, hayvancılar bu ülkede namusu ile yaşamaya çalışan herkese merhaba hoş geldiniz” ifadeleri ile konuşmasına başlayarak “Geçen gün bir şey okudum inşallah yağmur yağarmış Cuma günü de bu miting olmazmış. Be Sucu sen de bileceksin adamların da bilecek taş yağsa da biz buradayız” dedi ve sözlerine hükümete sert eleştireler yaparak devam etti: “İnternetler kesildi, telefonlar kesildi., ama sesimizi kesmezsiniz. Memlekette elektrik, yol, su yok ama kara Mercedesler var. Üstünde gezersiniz arkanız da jeepler siz anca onu bilirsiniz”

KESİCİLER TELSİZLERE DE MÜDAHALE ETTİ

Kesicilerin telsizleri kestiği gerekçesi ile başka bir mikrofonla devam eden Bıçaklı, “Benim sesimi kesemezsiniz ben mikrofonsuz da konuşurum. Buraya geldik itfaiye arabaları, yoğun güvenlik kimden korkarsınız siz. Biz içeri girmek istedik de giremedik mi ailemizin parçası orada olan polisler. Bizim onlarla değil sizinle işimiz.

Elektriğe yatırım yapsınlar diye o kadar bağırdık sesimizi duyan yok diyen Bıçaklı, “Yalancılar neredesiniz diyerek hükümete seslendi. 45 gün dolmadı mu 2019’dan beri halk karanlıkta kalıyor ama umurlarında değil. Tek yaptıkları kara Mercedesler gezmek” şeklinde konuştu.

Son sözlerine Sucuoğlu’na seslenen Bıçaklı Belediyeler Reformu’nu işaret ederek 50 milletvekili çok olduğunu vurguladı ve “onun içinde ne yapıyorsunuz” dedi. Bıçaklı, “10 tane bakan nereye bakıyorsunuz sizin gibi bakandan 2 tanesi çok bile. Bugünü eylem ihtar eylemidir. Buradan anlatıyoruz halkı mahvettiniz diye ama düzeltmezseniz önümüzdeki günlerde siz olmayacaksınız bizi olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu