GenelKıbrısManşetSpor

Bilardocularımız Türkiye’de zirvede

Genç bilardocularımız Türkiye’de müthiş başarı elde etti. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’nda Mustafa Alnar şampiyon olurken Osman Şanlısoy da ikinciliği elde etti.

Genç bilardocularımız Türkiye’de müthiş başarı elde etti. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’nda Mustafa Alnar şampiyon olurken Osman Şanlısoy da ikinciliği elde etti.

ALNAR ŞAMPİYON, ŞANLISOY İKİNCİ

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’na Kıbrıslı Türk bilardocular Mustafa Alnar ve Osman Şanlısoy damga vurdu. 15-17 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve toplam 110 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda finali iki bilardocumuz oynadı. Müthiş bir heyecana sahne olan final mücadelesini Mustafa Alnar 9-6’lık skorla kazanarak Türkiye 9 Top Federasyon Kupası şampiyonu olurken Osman Şanlısoy da ikinciliği elde etti. Böylece kürsüde ilk iki sırayı alan bilardocularımız büyük bir başarıya imza attı ve ülkemizi gururlandırdılar.

GENÇ BİLARDOCULAR BİRBİRLERİNİ KUTLADI

Bilardocularımız ülkemize mutlu dönerken Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’nda elde ettikleri başarılarını değerlendirdi ve birbirlerini tebrik ettiler. Alnar; “Başarılı bir turnuvayı daha geride bıraktım. 15-17 Temmuz tarihlerinde Ankara’da ilk kez düzenlenen Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’nı 110 sporcu arasında şampiyon olarak tamamladım. Ayrıca finali oynadığım oda arkadaşım Osman Şanlısoy’u da tebrik ederim.” derken, Osman Şanlısoy da; “Türkiye 9 Top Federasyon Kupası’nı ikincilikle tamamladım. Birinci gelen oda arkadaşım Mustafa Alnar’ı tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU’NDAN TEBRİK

Organizasyon ile ilgili Türkiye Bilardo Federasyonu da açıklama yaptı. Federasyon tarafından “Ödüllü Türkiye 9 Top Federasyon Kupası sona erdi” başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Federasyonumuz tarafından ilk kez düzenlenen organizasyon 110 sporcunun katılımı ile gerçekleşti ve 3 gün sürdü. Türkiye 9 Top Federasyon Kupası müsabakaları sonunda sıralama birinci Mustafa Alnar, ikinci Osman Şanlısoy ve üçüncüler Mehmet Bakıcı ile Sami Köylü oldu. Dereceye giren sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu