ManşetSpor

Bilardoda şampiyon DAÜ oldu

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) tarafından organize edilen üniversitelerarası bilardo turnuvasında şampiyon Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) takımı oldu

 

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) tarafından organize edilen üniversitelerarası bilardo turnuvasında şampiyon Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) takımı oldu. Bilardo Federasyonu’nda oynanan karşılaşmalar sonucunda Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) ile karşılaşan DAÜ takımı rakibini mağlup ederek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.
Karşılaşmalar sonunda başarılı olan isimlere madalyalarını KKTC Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu takdim etti.
Ekmekçi: “Bilardoda dünya arenasına önemli isimler sunduk”
Gerçekleşen bilardo turnuvası ile ilgili olarak görüşlerini aktaran KKÜSF Asbaşkanı Gülsev Ekmekçi katılan takımlara teşekkür etti. Bilardoda çok başarılı sporcularımızın olduğunu ve Kıbrıslı Türkler’in bilardo branşında dünya ve Avrupa arenasına önemli isimler sunduğunu ifade eden Ekmekçi, “Turnuvada keyifli maçlar izledik, pandemi sebebiyle spordan uzak kaldığımız bu süreçte bir nebze de olsun yeniden başlayan spor müsabakaları ile motive olmaya, üniversiteli gençlerimizi de stresten uzaklaştırmayı hedefledik.”dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu