KıbrısManşetSağlık

Bileklikle markete gitti, kendisini uyaranlara, ‘aç mı kalayım’ diyerek isyan etti

Küçükkaymaklı bölgesinde saat 11.45 sıralarında, ‘Güvende Kal’ bilekliği ile markette görüntülenen kadın, kendisini uyaran vatandaşlara pişkince, ‘Siz karışamazsınız, ne yiyeceğim, aç mı kalayım’ diyerek öfkeli şekilde tepki gösterdi


Covid-19 salgınında vaka sayıları delta varyantının da etkisiyle yeniden artışa geçerken, ülkemizde maalesef tedbirler göz ardı edilmeye devam ediyor.

Küçükkaymaklı bölgesinde saat 11.45 sıralarında, ‘Güvende Kal’ bilekliği ile markette görüntülenen kadın, kendisini uyaran vatandaşlara pişkince, ‘Siz karışamazsınız, ne yiyeceğim, aç mı kalayım’ diyerek öfkeli şekilde tepki gösterdi.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan vatandaşlar, “11.45 civarı Küçük Kaymaklı bölgesindeki Lemar Market’te bu kişiyi elinde elektronik bileklik ile meyve seçerken gördüm. Bilekliğine baktığımı fark ettiği zaman hemen kasaya yöneldi. Arkasından gittik ve bileklik ile toplum içerisine karışmayacağını ifade etti. İngilizce, “Adaya bugün indim, evime gitmek için bir saatim var, siz karışamazsınız, ne yiyeceğim aç mı kalayım?” şeklinde öfkeyle yanıt verdi” açıklamasında bulundu.

Market girişlerindeki kontrollerin gerçek anlamda yapılmadığını savunan vatandaşlar, elektronik bilekliklerin konum bilgilerinin sağlıklı bir şekilde kontrol edildiğinden emin miyiz diyerek yetkililerden bu konuda yanıt beklediklerini kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu