Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Binicilerimiz İstanbul’da hayran bıraktı

Türkiye Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası Engel Atlama Yarışmaları İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti

ÇELEBİ ATLI BİNİCİLERİ İSTANBUL’DA YARIŞTI:
Türkiye Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası Engel Atlama Yarışmaları İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Müsabakalarda Çelebi Atlı Spor Kulübü binicileri de yarışarak ülkemizi başarıyla temsil etti.

PERFORMANSLARIYLA HAYRAN BIRAKTILAR:
14- 15 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları’na tamamen kendi imkanları ile katılan Çelebi Atlı Spor Kulübü binicileri Nilgün Çelebi, Nerin Batıbeniz, Ali Yeter Toruntay, Salih Veli, Osman Veli ve Beynur Türkoğlu atlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktı.

KKTC’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK:
İki gün boyunca büyük bir heyecana sahne olan müsabakalarla ilgili kulüp yöneticileri Niyazi Çelebi ve Hüsnü Çelebi şu ifadeleri kullandı; “Ülke genelinde ilk kez tüm zorlu şartlara rağmen kendi atlarımızı çiftlikten çıkararak İstanbul’a götürüp KKTC’yi en iyi şekilde temsil ettik.”

KENDİ İMKANLARIMIZLA İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK:
“Güzel bir hafta sonu geçirdik. Çok güzel müsabakalar oldu. Birçok kulüpten yüzlerce at yarıştı. Biz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden kendi imkanlarımızla bir ilki gerçekleştirdik. Atlarımızı ve yetenekli sporcularımızı alarak bu güzel organizasyona katıldık. Katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu