GenelKıbrısManşet

“Bir can daha kurtarmak için”

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser ve ekibi, Antakya'da arama-kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremzedelere destek veriyor

Şimdi el ele verme zamanı, yaraları sarma zamanı. Elimizden gelen gayreti gösterme zamanı

Deprem bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalar devam ediyor

KKTC-TÜRKİYE TEK YÜREK…

Türkiye’yi vuran, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de hissedilen, on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği 7.7’lik depremin yaralarını sarmak için çalışmalar devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından arama-kurtarma ekiplerinin hayatları pahasına uğraş verdiği afet bölgelerinde, ülkemizden de Sivil Savunma Teşkilatı mensuplarının ve gönüllü vatandaşların koordineli faaliyetleri sürüyor.

LAPTA-ALSANCAK-ÇAMLIBEL BELEDİYESİ SAHADA…

Türkiye’deki afet bölgelerine 6 Şubat’tan beri yardım kolileri de ulaştırılmaya devam ediyor. Yerel yönetimlerin önemli rol oynadığı yardım koridorunda duyarlı vatandaşlarımızın destekleri ile tüm imkanlar seferber edildi. Afet bölgelerine vatandaşların erzak yardımları dışında iş makineleri yardımları da gönderildi. Bazı belediye başkanlarının deniz yolu ile ulaştığı afet bölgelerinde ülkemizden gönderilen iş makineleri ve ülkemizden arama-kurtarma faaliyetlerine katılan vatandaşların desteği ile olağanüstü çaba sarf ediliyor. Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser ve Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye ekipleri de ilgili çalışmalara Antakya’da destek veriyor. “Bir can daha kurtarmak ve uzanan bir eli daha tutmak için Antakya’dayız” diyen Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi ekibi, sahada insanüstü bir gayret gösteriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu