KıbrısManşet

Bir gecede 4 kaza: Öncesinde kaza yapan araca vurdu

Polis Basın Subaylığı'ndan gelen bilgelere göre, bugün (06.05.2023) gece saatlerinde 3 kaza meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgelere göre, bugün (06.05.2023) gece saatlerinde 4 kaza meydana geldi. Kazalarda can kaybı meydana gelmezken, yaralı sürücüler hastanede tedavi altına alındı. Alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilen bir sürücü ise tutuklandı. Polis’in kazalarla ilgili soruşturmaları devam ediyor.

Öncesinde kaza yapan araca vurdu

Gece saat 00:20 sıralarında, Ercan – İskele Anayolu boyunca, MR 965 plakalı aracı ile İskele istikametine doğru kullanan Maij Ayşin Qurbanov (E-27) seyretmekte olduğu yolun sağında bulunan Çukurova ağıllar bölgesi yol kavşağına geldiğinde o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Mehmet Erte (E-32) yönetimindeki HG 950 plakalı salon aracı dikkatsiz bir şekilde kavşak üzerinde geçmeye çalıştığı sırada, sinyal verip sağa ağıllar bölgesine dönüşe geçen HG 950 plakalı araca çarptıktan sonra yolun sağından çıkarak takla attı.

Akabinde yine sağ şerit içerisinden HG 950 plakalı aracı geçmek için MR 965 plakalı aracın gerisinden dikkatsiz ve süratli bir şekilde gelmekte olan Beytulla Sadıqov(E-27) yönetimindeki UK 085 plakalı araç, öncesinde kaza yapıp sağ şerit içerisinde durmakta olan HG 950 plakalı aracın arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun sağından çıkan HG 950 plakalı araç takla attı. Kaza sonucu yaralanan HG 950 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Rabia Erte ve Salih Erte kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Soruşturma devam ediyor.

Havada takla atarak Özgürlük Anıtı’nın havuzuna düştü

Gece saat 02:00 sıralarında, Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde yönetimindeki KE616 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru süratli bir şekilde seyreden Sergıu Garaba (E-25) seyretmekte olduğu yol üzerinde bulunana Özgürlük Anıtı çemberine geldiği sırada dikkatsizliği sonucu aracının ön kısmı ile çemberi oluşturan bordür taşlarına çarpıp havalanarak yine ön ve tavan kısmı ile Özgürlük Anıtına çarparak anıt etrafında bulunan havuz içerisine düştü. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Sergıu Garaba kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Soruşturma devam eediyor.

Alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti park halindeki araca çarptı

Gece saat 03.00 sıralarında, Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Onur Özçelik (E-26), 196 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MG 146 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Califorian Restaurant önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip gidişine göre yolun sağında park halinde bulunan KT 918 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. MG 146 plakalı araç sürücüsü Onur Özçelik tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu