KıbrısManşetToplum

Bir güzelliğe daha imza attı

Akçay köyü ve çevresine hitap edecek olan spor kompleksinde çalışmalarda son aşamaya gelindi

DEVRİM DEMİR

Akçay köyü ve çevresine hitap edecek olan spor kompleksinde çalışmalarda son aşamaya gelindi.

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM
Akçay köyünü güzelleştirmek için tüm emeğini ortaya koyan genç muhtar Uğur Dereliköylü, köyde birçok yeniliğe imza atmaya devam ediyor. 350 hane, bin 200 nüfusu olan Güzelyurt’a bağlı Akçay köyünde birçok başarıya imza atan muhtar Uğur Dereliköylü, icraatları ile Akçaylıların takdirini topluyor. Batı bölgesinin büyük bir kısmına ve Akçay köyüne hizmet verecek olan Akçay Mehmet Erge Spor Kompleksi ve Koopbank Birkan Uzun Jimnastik salonunun açılışı için geri sayım başladı.

DEVLET HARİÇ HERKESİN KATKISI VAR
Akçay Muhtarlığı ve KKTC Jimnastik Federasyonu iş birliği çerçevesinde köye ve bölge halkına kazandırılacak spor kompleksi için çalışmalar devam ederken, Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü, Kooperatif Merkez Bankası’nın katkılarının da büyük olduğunu dile getirdi. Akçay Muhtarlığı ve Jimnastik Federasyonu’nun kullanımına Koop Bank tarafından devredilen bina ile ilgili ‘GÜZELYURT’ Gazetesi’ne konuşan Dereliköylü, “Akçay köyünde müthiş bir dayanışma, iş birliği, sevgi ve çocuklarımıza verilen değer var. Şu ana kadar 52 kişinin desteği sayesinde sona doğru geldik. Salonumuzun kapı ve pencerelerini çocuklarımıza hediye edennKAM-TEK ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VERECEK
Bölge için oldukça önemli bir proje olan ve bitimi için artık geri sayıma geçilen spor kompleksi, profesyonel hocaların eşliğinde spor faaliyetleri ve eğitimler verecek. Yapımına son derece önem verilen spor kompleksinde, jimnastik, yoga, pilates, okçuluk, masa tenisi ve bale gibi birçok alanda bölge halkına hizmet verilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu