KıbrısManşetSağlık

Bir hasta yoğun bakıma alındı

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören bir kişinin daha yoğun bakıma alındığını açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören bir kişinin daha yoğun bakıma alındığını açıkladı. Pilli, günlük vaka durumu açıklamasında bugün bir kişinin daha yoğun bakıma alınanların alındığını belirtirken yoğun bakımda tedavi gören sayısı 2’ye yükseldi.

Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi gören ve bugün yapılan PCR testi pozitif çıkan hasta Pandemi Merkezi Yoğun Bakım Servisi’ne alınmıştı.

Sağlık Bakanı Pilli’nin yaptığı açıklamada bugün bir hastanın daha yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Öte yandan Pandemi Merkezi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi gören 77 yaşındaki Sevim Sakinsel’in de bugün hayatını kaybetmişti.

SON 24 SAATTE 34 YENİ VAKA…

Dr. Pilli, son 24 saatte yapılan test sayısının 1540 olduğunu, 18’i yerel 34 pozitif vakaya rastlandığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin yoğun bakıma alındığını, 14 kişinin taburcu edildiğini açıkladı.

Bakan Pilli, pozitif vakalardan 1 kişinin hava yolu ile ülkemize geldiğini, 15 kişinin daha önce tespit edilen vakaların temaslısı olduklarını ve bu süre içinde gözetim altında bulunduklarını, 18 kişinin ise yerel vaka olduğunu kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu