EkonomiGenelKıbrısManşetSiyaset

Bir işçi fenalaştı

Güneyde Çalışan İşçiler Derneği 14 Aralık tarihinden beri işlerine gidemeyen ve mağdur olan işçiler bugün kalabalık bir topluluk ile Lefkoşa'da eylem yaparak seslerini duyurmaya çalışırken eylem yapan bir işçi fenalaştı. Bölgeye gelen ambulans ile eylemde bulunan işçinin kontrolleri yapılarak, sağlık durumuna bakılıyor

Güneyde Çalışan İşçiler Derneği 14 Aralık tarihinden beri işlerine gidemeyen ve mağdur olan işçiler bugün kalabalık bir topluluk ile Lefkoşa’da eylem yaparak seslerini duyurmaya çalışırken eylem yapan bir işçi fenalaştı. Bölgeye gelen ambulans ile eylemde bulunan işçinin kontrolleri yapılarak, sağlık durumuna bakılıyor.

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

POLİS AMBULANS ÇAĞIRDI

Lefkoşa Polis Müdürü Hüseyin Kadri ÇETE’nin bir eylemcinin fenalaşmasından haberdar olur olmaz ambulans çağırması ve eylemcilere hoşgörülü davranması dikkat çekti. Polisin çağrısı üzerine bölgeye gelen acil tıp teknisyenleri tarafından işçi ambulansa alınarak kontrollerine başlandı.

İŞÇİLERİN GERGİN BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR

Evlerine ekmek götüremediklerini belirten işçilerin gergin bekleyişi devam ederken, işçiler sık sık borçlarını ödeyemediklerini belirterek yüksek sesle hükümet yetkililerine ağır ithamda bulunuyorlar.

Ayrıntılar gelecek…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu