GenelKıbrısManşet

Bir ömür ayrıcalık

Kıbrıs’ın kültürel değeri zeytinden ilham alınan ve tasarlanan, hayatınızın her anında kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz muhteşem doğası ve benzersiz tasarımıyla ‘Emtan Olive Hill’

Kıbrıs’ın kültürel değeri zeytinden ilham alınan ve tasarlanan, hayatınızın her anında kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz muhteşem doğası ve benzersiz tasarımıyla ‘Emtan Olive Hill’

ASIRLIK AĞAÇLAR PROJEYE İLHAM OLDU… Emtan Construction’ın ‘Olive Hill’ ile yeni bir hikâye başlıyor. Projenin lokasyonunda bulunan asırlık zeytin ağaçları planlama aşamasında ilham kaynağı oldu ve arazide bulunan bu ağaçlar, projeye dâhil edildi. Projeye hem ilham kaynağı olan hem de adını veren zeytin ağaçlarının ayrıcalıklı ağaçlar olmalarından ve uzun ömürlerinden ilham alınarak projenin sloganı ‘Bir ömür ayrıcalık’ olarak seçildi.

PROJENİN TANITIMI EN ÖZEL ŞEKİLDE YAPILIYOR… ‘Olive Hil’ projesinin arazisinde bulunan zeytin ağaçları uygun bir peyzaj planıyla yeşil alana dâhil edildi ve Emtan Construction bu ağaçların bakımlarını da üstlendi. İnşaat şirketi, özellikle yurt dışından gelen misafirlere ve projeyle ilgilenen tüm bireylere bu ağaçlardan elde edilen organik yeşil zeytin ve zeytinyağlarını, ayıca zeytinin adamız ile Akdeniz için önemini anlatan bir içerikle birlikte hediye ederek hem projenin tanıtımını en özel şekilde yapıyor hem de adamızın ve kültürümüzün yurt dışında tanınmasına katkıda bulunuyor. Emtan ayrıca, projedeki konutlara sahip olacak şanslı müşterilerine de ileride faydalanabilecekleri ağaçlar bırakmaya hazırlanıyor.

ZEYTİN KÜLTÜRÜMÜZ GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK… Her ayrıntısı titizlikle planlanan ‘Olive Hill’ projesi, içerisinde barındırdığı asırlık zeytin ağaçlarıyla hem kültürel mirasımızı koruyan hem de modern mimarinin dokunuşlarını taşıyan, sıra dışı ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Akıl, zafer, barış, saflık ve sadeliğin sembolü olan ve günümüzden 8000 yıl öncesine dayanan zeytin, birçok efsanenin de ilham kaynağı olmuştur. Emtan da bu projeyle zeytin ağaçlarını ve zeytin kültürümüzü, yıllar boyunca gelecek nesillere aktararak örnek teşkil edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu