GenelKıbrısManşetSpor

Bir tuğla da sen koy

Cimnastik Federasyonu bünyesinde 3 okulda yapılması planlanan cimnastik salonlarına kaynak yaratılması adına dayanışma gecesi düzenlendi.

Cimnastik Federasyonu bünyesinde 3 okulda yapılması planlanan cimnastik salonlarına kaynak yaratılması adına dayanışma gecesi düzenlendi.

CİMNASTİK İÇİN DAYANIŞMA GERÇEKLEŞTİ

KKTC Cimnastik Federasyonu ile Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ZAYDER) işbirliğinde dayanışma gecesi düzenlendi. Cimnastik Federasyonu bünyesinde 3 okulda yapılması planlanan cimnastik salonlarına kaynak yaratılması adına düzenlenen gecede La Chateau Romance Restaurant’ta gerçekleşti. “Bir Tuğla Da Sen Koy” sloganıyla düzenlenen geceye; bazı belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları, bazı dernek ve birlikler, iş dünyasından isimler, sponsorlar ve yöneticiler ile cimnastik severler katıldı.

HEDEF, LEFKOŞA, GEÇİTKALE VE VADİLİ’YE SALON

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve ZAYDER Başkanı Rabia Özcömert gecede birer konuşma yaptılar. Sapsızoğlu konuşmasında, federasyon olarak bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verip, Lefkoşa, Geçitkale ve Vadili’de 600 m2’lik çelik yapıdan üç salon inşa edilmesi için bu gecenin düzenlendiğini dile getirdi. Cimnastik salonlarının yapımı için bağış toplanan gecede, ZAYDER kadınlarının yaptığı el işi anahtarlıkların satışı yapılarak, hediye çekilişi gerçekleştirildi. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da geceye katılan spor yazarlarına da birer plâket takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu