KıbrısManşet

Bir yeni vaka daha! Dalga dalga geliyor!

Türkiye'de yapılan PCR testi sonucu negatif çıkan ve negatif test sonucuyla ülkeye giriş yapan KKTC vatandaşı kadının Mağusa Devlet Hastanesi Laboratuvarı'nda incelenen PCR testi sonucu pozitif çıktı

Ülkemizde 1 yeni pozitif vaka daha tespit edildi. Deniz yoluyla bugün ülkeye giriş yapan KKTC vatandaşı bir kadına, ülkeye giriş esnasında limanda yapılan PCR testinin sonucu pozitif çıktı.

İngiltere’den özel araçlarıyla yola çıkan, uzun bir süre Türkiye’de kalan KKTC vatandaşı bir çift bugün deniz yoluyla ülkeye giriş yaptı. Türkiye’de yapılan PCR testi sonucu negatif çıkan ve negatif test sonucuyla ülkeye giriş yapan KKTC vatandaşı kadının Mağusa Devlet Hastanesi Laboratuvarı’nda incelenen PCR testi sonucu pozitif çıktı. Söz konusu vakanın semptomsuz bir vaka olduğu da öğrenildi.

PCR pozitif çıkan kadının ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği ve burada ikinci bir PCR testi daha yaptırılacağı öğrenildi.

Yeni vaka, 1 temmuz sonrası ilk KKTC vatandaşı pozitif vaka olurken, ülkemizdeki toplam pozitif vaka sayısı da 9’a yükseldi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu