Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

“Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar öğretmenler aşılanmalıydı”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Dr. Halil Hızal katıldığı bir tv programında koronavirüs gündemini değerlendirdi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs’ta hiçbir bilimsel çalışma olmadığına dikkat çeken Hızal, “Kanıt olmadan herkes konuşuyor” dedi. Hızal birçok kişinin maskeyi de yanlış kullandığını söyledi. Diğer yandan 12 sınıflarda eğitimin açılmasının ardından “hiçbir önlem almadık” diyen Hızal en azından öğretmenlerin aşılanması gerektiğini savundu.

TDP Genel Sekreteri Dr. Halil Hızal, koronavirüs aşılama programı hakkında açıklamalarda bulunarak, “Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar, 12’nci sınıf öğrencilerinin dersine girecek olan öğretmenleri aşılasaydık” dedi.

SinoVac aşısı için herhangi bir bilimsel çalışma yapılmadığı aktaran  Hızal, Türkiye’nin uzun yıllar boyunca Çin’den biyolojik bir ürün almadığına işaret etti ve Çin firmalarının biyolojik ürünlerde çalışmalarının tamamlamadığına da vurgu yaptı.

Yüz yüze eğitime başlayan 12’nci sınıfların sağlıklı bir şekilde mezun olması gerektiğini dile getiren Hızal, “Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar, 12’nci sınıf öğrencilerinin dersine girecek olan öğretmenleri aşılasaydık bari… Hiçbir önlem almadık. Maskeyi de yanlış kullanıyoruz” diyerek eleştirdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu