DünyaGenelManşet

Bir Zaman Yolcusu, 2023 yılında gerçekleşecek 5 büyük olayı sıraladı

'2714 yılından bir zaman yolcusu' olduğunu iddia eden Aery Yormany, dünyayı değiştirecek beş olay için uyarıda bulundu. Bu uyarıların arasında mutant bebekler ve doğal afetler de vardı.

‘2714 yılından bir zaman yolcusu’ olduğunu iddia eden Aery Yormany, dünyayı değiştirecek beş olay için uyarıda bulundu. Bu uyarıların arasında mutant bebekler ve doğal afetler de vardı.

2714 yılından zaman yolcusu olduğunu iddia eden bir kişi yakın gelecekte dünyayı büyük felaketlerin beklediğini söyledi.

@esthetictimewarper kullanıcı adı altında TikTok’ta paylaşımlar yapan Aery Yormany, yaklaşan küresel olaylarla ilgili kehanetleri paylaştığı için 1,2 milyon takipçiye ulaştı.

2.400’den fazla beğeni alan yakın tarihli bir videoda 2023’te dünyayı değiştireceğini iddia ettikleri beş büyük olayı takipçileriyle paylaştı.

Aery Yormany, “Bilmeniz gereken çok şey var…” açıklamasıyla paylaştığı video platformda büyük ses getirdi.

Aery, ‘Birçoğunuz hala benim gerçek zaman yolcusu olduğuma inanmıyor, bu yüzden 2023’teki bu beş tarihi hatırlayın’ diyerek kehanetlerini sıraladı.

“14 Mart’ta “büyük dalga” olarak adlandırılacak bir tsunami ABD’nin batı kıyısına vuracak.”

“28 Nisan’da mutant bebekler doğacak”

“7 Mayıs’ta buzullarda ‘VorcenX’ adı verilen bir hastalık yayılacak. Bu hastalığın ölüm oranı yüzde 40 olacak.”

“30 Ekim’de yağmur ormanlarında yeni bir insan türünün yaşadığı yeni bir dünya keşfedilecek.”

“3 Kasım’da insanlar ve uzaylılar arasında ilk yıldızlar arası savaş başlayacak.”

Yormany’nin daha önce iddia ettiği olayların gerçekleşip gerçekleşmediği bilinmiyor. Yorumlarda ise kullanıcılar ikiye bölünmüş durumda.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu