DünyaGenelMagazinManşet

Birbirlerinin kanını içtiklerini açıklamıştı… Yıldız oyuncu adeta aşkından ‘delirdi’: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü

İnsan gönlünü bir aşka kaptırdığında kendine ve aşka dışarından bakması biraz zor oluyor. Aşkla efsunlanan çiftler yaşadıkları ilişkinin hararetine kendilerini kaptırınca deyim yerindeyse biraz da kendilerini kaybediyor. E zaten ‘aşk bir delilik hali’ dememiş mi büyük düşünürler, yazarlar ve şairler? İşte haberde bahsi geçen çiftimiz ve açıklamaları da tam olarak böyle bir duygu durumunu yansıtıyor.

GEÇEN YILIN EN ‘SES GETİREN’ AŞIKLARI OLDULAR

Manşetlere düşünce bomba etkisi yaratan nişanlarının ardından bir yıl geçti. Hollywood’un en güzel yıldızlarından bir olan Megan Fox, eski rapçi, yeni rockçı Machine Gun Kelly’yle aşkını dolu dizgin yaşamaya ve bu arada ilginç açıklamalar yapmaya da devam ediyor. Çift ‘dikenli’ nişan yüzükleri ve aşklarına adadıkları ürkütücü ritüelle çok ses getirmişti.

Çift, Mart 2020’de, birlikte çalıştıkları Midnight In The Switchgrass Film projesinde tanıştı. Megan, bu projenin bir şekilde başını ‘çok büyük bir belaya’ sokacağını hissettiğini söylüyordu. “Film projesine neden evet dediğimi bilmiyordum. Ama bir nedenden dolayı bunu yapmam gerektiğini hissetmiştim. Ve sonra ben masada senaryoyu okurken, hala kadroya alınmamış bir karakter vardı.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu