Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSpor

Birkan Uzun’u kaybettik!

Antarktika’nın en yüksek noktası olan Vinson Dağı’nın zirvesinde KKTC bayrağını dalgalandırarak hepimizin gururu olan Birkan Uzun, Amerika’nın Oregon eyaletinde dün kayak yaptığı esnada geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetti

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Dünyanın 7 kıtasındaki her bir zirveye tırmanma hedefiyle yola çıkan ve en son olarak Antarktika’nın en yüksek noktası olan Vinson Dağı’nın zirvesinde KKTC bayrağını dalgalandırarak hepimizin gururu olan Birkan Uzun, Amerika’nın Oregon eyaletinde dün kayak yaptığı esnada geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Birkan’ın duran kalbi tüm çabalara rağmen yeniden hayata döndürülemedi. Yaşanan acı olay Uzun ailesi tarafından da doğrulandı. 2022 yılının ilk gününde gelen bu acı haber, herkesi yasa boğdu.

Birkan, 16 Aralık’ta Antarktika’nın en yüksek noktası olan 4.892 metre yüksekliğindeki Vinson Dağı’nın zirvesinde KKTC bayrağını dalgalandırarak bir Kıbrıslı Türkün ona verilecek destek ile neleri başarabileceğinin en güzel örneği olmuştur. Bugüne kadar 7 zirvenin 5’ine tırmanan Birkan, son kalan 2 zirve olan Asya Kıtasındaki Everest ile Okyanusya/Avustralya Kıtasındaki Carstensz Piramiti’ne 2022 ve 2023 yıllarında tırmanmayı hedeflemekteydi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu