KıbrısKültür SanatManşetToplum

Birlikte kalbimize dokunalım!

Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘Birlikte Kalbimize Dokunalım’ etkinliği gerçekleştirdi

Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘Birlikte Kalbimize Dokunalım’ etkinliği gerçekleştirdi.

ÖZEL ETKİNLİK
Girne’de bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında etkinlik gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ‘Birlikte Kalbimize Dokunalım’ etkinliğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da katıldı.

BAKANDAN MÜJDE!
Etkinliğin açılışında konuşma gerçekleştiren Bakan Gardiyanoğlu;”Üzerimize düşen sorumluluk  ve bilincin farkındayız” diyerek , engelli bireylerin dört gözle beklediği Engelsiz Yaşam Evi’nin çok yakında açılacağının   müjdesini  verdi. Gardiyanoğlu “Yeni merkez KKTC’de bir ilk olma özelliğine sahip.  Engelsiz Yaşam Evi özel gereksinimli bireylerimizin ilacı olacaktır” dedi.  Karşıyaka, Lapta, Alsancak Belediye hudutları içerisinde de rehabilitasyon merkezi açılması yönünde ciddi bir talebin geldiğini belirten Gardiyanoğlu, bu bölgede 18 yaş üstü rehabilitasyon merkezinin temellerinin atılması için proje girişimini başlatacaklarını kaydetti.

GENÇLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Konuşmaların ardından Girne 18 Yaş Üstü engelli ve Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler hazırladıkları gösterilerini sundular. Birbirinden renkli kostümleri ile şovlarını sahneye taşıyan gençlerin performansı büyük beğeni aldı. Etkinliğe gösteren vatandaşlar, gençlerin performansına tam not verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu