KıbrısManşetSpor

Bisiklet yarışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

İskele’de, Geleneksel 52’inci İskele Festivali kapsamında, bugün, saat 16:30’da, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından bisiklet yarışı gerçekleştiriliyor.

İskele’de bugün, saat 16:30’da, Geleneksel 52’inci İskele Festivali kapsamında, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından bisiklet yarışı gerçekleştiriliyor.
Bisiklet yarışı İskele Meydanı’nda başlayıp, Geçitkale-Ulukışla-Gazimağusa Anayolu-Dörtyol-Mutluyaka-Salamis Yolu ile Lokum Çemberi güzergahı üzerinde devam edecek. Yarış, İskele Meydanı’nda sona erecek. Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bisiklet yarışı güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara motorlu polis eskortu eşlik edeceği ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından araç trafiğine kapatılacağı belirtildi. 
Bisiklet yarışı devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları çağrısında bulunuldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu